ua en ru

У ДТП в Львівській області загинули 6 людей

У ДТП в Львівській області загинули 6 людей Фото: наслідки аварії (lv.npu.gov.ua)

Ще трьох доставлено у лікарню

У Львівській області внаслідок дороожньо-транспортної пригоди (ДТП) загинуло 6 людей, ще трьох доставлено в лікарню. Про це повідомляє прес-служба Нацполіції у Львівській області.

"На Львівщині внаслідок автозіткнення шестеро осіб загинуло, ще трьох доставлено у лікарню", - йдеться у повідомленні.

Як повідомляється, ДТП трапилася сьогодні близько 7.20 на автодорозі Київ-Чоп поблизу села Вербляни у Буському районі.

Попередньо встановлено, що сталося попутне зіткнення двох транспортних засобів - мікроавтобуса "Мерседес Спринтер" та вантажного автомобіля.

У ДТП в Львівській області загинули 6 людейУ ДТП в Львівській області загинули 6 людейУ ДТП в Львівській області загинули 6 людейУ ДТП в Львівській області загинули 6 людейУ ДТП в Львівській області загинули 6 людей
Фото: наслідки аварії

Зазначається, що внаслідок автопригоди шестеро осіб загинули на місці події, ще трьох доставлено у лікарню, наразі медики встановлюють діагнози.

Також повідомляється, що наразі на місці події працює слідчо-оперативна група. Поліцейські встановлюють особи усіх учасників ДТП, а також обставини автопригоди.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що на Північному мосту в Києві сталася аварія за участю трьох автомобілів.

Аварія сталася близько 23:20. Зіткнулися Audi Q7, Daewoo Nexia і Daewoo Lanos. Так, в результаті аварії постраждав пасажир автомобіля Nexia. Його госпіталізували в лікарню зі струсом мозку. Через ДТП у бік Троєщини утворилася пробка.