ua en ru

ДТП на Львівщині: госпіталізовано 4 дитини

ДТП на Львівщині: госпіталізовано 4 дитини Фото: ДТП сталося в селі Шумяч

21-річний водій не впорався з керуванням і з'їхав в кювет

В результаті ДТП за участю легкового автомобіля "Жигулі" в селі Шумяч Турківського району Львівської області, яке сталося ввечері 19 липня, травми різного ступеня тяжкості отримали водій і четверо неповнолітніх пасажирів. Про це йдеться в повідомленні прес-служби ГУ МВС в області.

За попередніми даними, водій "Жигулів", 21-річний місцевий житель, не вибрав безпечної швидкості руху, не врахував дорожню обстановку та з'їхав з проїжджої частини у кювет.

"В результаті ДТП травмовано керманич легковика та четверо його пасажирів - діти у віці від 7 до 13 років. Постраждалі були доставлені в районну лікарню. У водія діагностували забійну рану обличчя і шиї. Після надання медичної допомоги, чоловіка відпустили додому", - сказано в повідомленні.

Одного з пасажирів, 7-річного хлопчика, госпіталізували з рваною раною голови та закритої черепно-мозковою травмою. Такі ж тілесні ушкодження отримала його 9-річна сестра. Крім цього, постраждав 9-річний хлопчик. У нього діагностували скальповану рану обличчя. Ще одна пасажирка легковика, 13-річна дівчинка, яка в результаті ДТП отримала забійну гематому голови та забій.

Правоохоронці встановлюють усі обставини цієї дорожньо-транспортної пригоди.

Нагадаємо, в результаті ДТП у Полтавській області 19 липня загинуло 3 особи, травмовано 3 дітей.