ua en ru

ДТП у Кривому Розі: суд обирає запобіжний захід підозрюваному

ДТП у Кривому Розі: суд обирає запобіжний захід підозрюваному Фото: суд у справі про ДТП у Кривому Розі (facebook.com-krog.tk)

ДТП у Кривому розі стався вранці 17 квітня

Підозрюваному у справі про ДТП у Кривому Розі (Дніпропетровська область) сьогодні, 20 квітня 2018 року, суд обирає запобіжний захід. Про це повідомляє місцеве видання "Перший Криворізький".

Як повідомляється, засідання проходить у Саксаганському районному суді Кривого Рогу.

У ході засідання адвокат підозрюваного Юрій Малік подав клопотання з проханням провести засідання в закритому режимі. За словами адвоката, на суді будуть розголошуватися особисті дані і інформація про стан здоров'я підозрюваного, які є лікарською таємницею. Сторона звинувачення виступила проти цього клопотання.

На даний момент суд пішов у нарадчу кімнату для прийняття рішення з зазначеного питання.

У Кривому Розі обирають запобіжний захід учаснику ДТП, яке забрало життя 9 криворіжців Підозрюваний прибув у супроводі медиків та адвокатів

Опубліковано Перший Криворізький 1KR.UA Новини Кривого Рогу 20 квітня 2018 р.

Нагадаємо, ДТП у Кривому Розі сталася вранці 17 квітня 2018 року - на перехресті зіткнулися легковий автомобіль "Мазда", пасажирський автобус і маршрутне таксі. В результаті аварії загинули 9 осіб, 20 постраждали. Поліція оголосила підозру водієві "Мазда".