ua en ru

ДТП у Кривому Розі: стали відомі подробиці про жертв аварії

ДТП у Кривому Розі: стали відомі подробиці про жертв аварії Фото: ДТП у Кривому Розі dp.dsns.gov.ua)

Більшість жертв працювали в "АрселорМіттал"

В результаті масштабної дорожньо-транспортної пригоди в Кривому Розі (Дніпропетровська область) загинуло 8 осіб та травмовано 21 чоловік, серед яких більшість - працівники ПАТ "АрселорМіттал Кривий Ріг". Про це повідомили в прес-службі компанії.

Повідомляється, що керівництвом ПАТ прийнято рішення про виділення фінансової допомоги сім'ям загиблих і постраждалих працівників. Сім'ї загиблих працівників ПАТ "АрселорМіттал Кривий Ріг" отримають по 100 тис. гривень. Компанія також бере на себе всі витрати, пов'язані з похованням загиблих.

Нагадаємо, один з учасників ДТП у Кривому Розі, яке відбулося сьогодні вранці, 17 квітня 2018 року, затримано. Зараз в лікарні знаходяться 15 осіб, які постраждали в результаті ДТП в Кривому Розі, четверо з них знаходяться в украй важкому стані.

Як відомо, ДТП в Кривому Розі сталося 17 квітня близько 6 години ранку біля будівлі міського виконкому. При перетині перехрестя легкове авто Mazda врізалося в маршрутне таксі № 261. Від зіткнення маршрутку з пасажирами відкинуло на зустрічну смугу під колеса автобуса.