ua en ru

ДТП у Кривому Розі: поліція відкрила справу

ДТП у Кривому Розі: поліція відкрила справу Фото: ДТП у Кривому Розі facebook.com/PoliceDniproRegion)

ДТП у Кривому Розі, за даними поліції, забрала життя не менше семи осіб

За фактом аварії в Кривому Розі відкрили кримінальну справу. Про це йдеться в повідомленні прес-служби поліції Дніпропетровської області в Facebook.

"За фактом резонансної ДТП у Кривому Розі поліція відкрила кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286 КК (порушення правил безпеки дорожнього руху, яке спричинило загибель кількох осіб, - ред.)", - йдеться в повідомленні.

Повідомляється, що повідомлення про ДТП за участю легкового автомобіля Mazda, маршрутного мікроавтобуса і автобуса, який перевозив працівників одного з підприємств, надійшло до поліції близько 5:53.

"Попередньо, в результаті аварії загинули 7 людей, більше 10 постраждалих доставлені до лікарні. Зараз на місці працюють слідчі слідчого управління ГУНП в Дніпропетровській області", - йдеться в повідомленні.

#Кривийріг За фактом резонансної дорожньо-транспортної пригоди в м. Кривий Ріг поліція відкрила кримінальне провадження...

Опубліковано Національна поліція - Дніпропетровська область 16 квітня 2018 р.

Нагадаємо, сьогодні вранці у Кривому Розі маршрутка зіткнулася з автобусом. За даними місцевих ЗМІ, попередньо в аварії загинули вісім осіб. Ще 12 людей постраждали і доставлені до лікарень.