ua en ru

ДТП у Кривому Розі: поліція підтверджує загибель 8 осіб

ДТП у Кривому Розі: поліція підтверджує загибель 8 осіб Фото: ДТП у Кривому Розі (facebook.com/PoliceDniproRegion)

В ДТП у Кривому Розі також постраждали ще 18 людей

В результаті резонансної ДТП в Кривому Розі, за офіційними даними, загинули вісім осіб, ще 18 постраждали. Про це з посиланням на прес-службу Криворізького відділу поліції повідомляє місцеве видання "Перший Криворізький".

За даними Криворізького відділу поліції, в результаті сьогоднішньої ДТП загинули вісім осіб. Ще 18 постраждалих в аварії госпіталізовано, четверо з них перебувають у вкрай важкому стані.

Нагадаємо, раніше стало відомо про 10 загиблих в ДТП у Кривому Розі, проте ця інформація не підтвердилася. Зокрема, за даними місцевих ЗМІ, на місці події загинули 8 людей, ще двоє жителів міста нібито померли в лікарні. За фактом ДТП у Кривому Розі поліція відкрила кримінальну справу за порушення правил безпеки дорожнього руху, яке спричинило загибель кількох осіб. Зараз на місці інциденту працюють слідчі управління поліції в Дніпропетровській області.

ДТП в Кривому Розі сталася вранці 17 квітня. Легковий автомобіль Mazda проїжджав перехрестя на жовтий миготливий сигнал (світлофори не працювали) і врізався в маршрутку, яку ударом відкинуло на зустрічну смугу під колеса робочого автобуси зі співробітниками "АрселлорМіттал Кривий Ріг".