ua en ru

ДТП у Кривому Розі: на місці аварії проводять слідчий експеримент

ДТП у Кривому Розі: на місці аварії проводять слідчий експеримент Фото: ДТП у Кривому Розі (dp.dsns.gov.ua)

ДТП у Кривому Розі сталася сьогодні вранці

На місці ДТП у Кривому Розі (Дніпропетровська область), яка відбулася сьогодні вранці, 17 квітня 2018 року, правоохоронці проводять слідчий експеримент. Про це повідомляє місцеве видання "Первый Криворожский".

"Сьогодні, 17 квітня, правоохоронці Кривого Рогу проводять слідчий експеримент на місці ранкової трагедії, яка сталася на перехресті вулиць Героїв АТО і Металургів", - йдеться в повідомленні.

У Кривому Розі проводять слідчий експеримент на місці трагедії

Опубліковано Перший Криворізький 1KR.UA Новини Кривого Рогу 17 квітня 2018 р.

Відзначимо, в результаті ДТП у Кривому Розі загинули 8 людей, ще 21 людина постраждала.

ДТП у Кривому Розі: на місці аварії проводять слідчий експериментДТП у Кривому Розі: на місці аварії проводять слідчий експериментДТП у Кривому Розі: на місці аварії проводять слідчий експериментДТП у Кривому Розі: на місці аварії проводять слідчий експеримент

Фото: ДТП у Кривому Розі (1kr.ua)

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що ДТП у Кривому Розі сталася сьогодні близько 6 години ранку. На перехресті вулиць Героїв АТО і Металургів легковий автомобіль Mazda зіткнувся з пасажирським автобусом та маршрутним таксі. На даний момент за фактом ДТП відкрито кримінальну справу, поліція затримала водія автомобіля Mazda.

За інформацією поліції, на момент аварії в пасажирському автобусі знаходилися 3 людини, в легковому автомобілі - 2 людини, а в маршрутці - 25 осіб.