ua en ru

ДТП у Кривому Розі: число постраждалих зросло до 21

ДТП у Кривому Розі: число постраждалих зросло до 21 Фото: ДТП у Кривому Розі (dp.dsns.gov.ua)

ДТП у Кривому Розі сталася сьогодні вранці

Внаслідок ДТП у Кривому Розі (Дніпропетровська область) загинули 8 осіб, ще 21 особа постраждала. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій в Дніпропетровській області.

"Внаслідок зіткнення легкового автомобіля, пасажирського автобуса та маршрутного таксі за попередніми даними загинуло 8 осіб та постраждала 21 особа", - йдеться у повідомленні.

ДТП у Кривому Розі: число постраждалих зросло до 21ДТП у Кривому Розі: число постраждалих зросло до 21ДТП у Кривому Розі: число постраждалих зросло до 21ДТП у Кривому Розі: число постраждалих зросло до 21ДТП у Кривому Розі: число постраждалих зросло до 21

Фото: ДТП у Кривому Розі (dp.dsns.gov.ua)

Як зазначається, ДТП у Кривому Розі сталася сьогодні вранці на перехресті проспекту Металургів та вулиці Героїв АТО.

Повідомляється, що на момент зіткнення у пасажирському автобусі перебувало 3 особи, у легковому автомобілі - 2 особи, а у маршрутному таксі - 25 осіб.

ДТП у Кривому Розі: число постраждалих зросло до 21ДТП у Кривому Розі: число постраждалих зросло до 21ДТП у Кривому Розі: число постраждалих зросло до 21

Фото: аварія у Кривому Розі (dp.npu.gov.ua)

Постраждалих направили до лікарень Кривого Рогу, тіла загиблих - на судово-медичну експертизу.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в результаті ДТП в Кривому Розі, за офіційними даними, загинули вісім осіб, ще 18 постраждали. Як повідомлялося, на даний момент за фактом ДТП у Кривому Розі поліція порушила кримінальну справу.