ua en ru

ДТП з Hummer: розгляд апеляційної скарги призначено на 27 вересня

ДТП з Hummer: розгляд апеляційної скарги призначено на 27 вересня Фото: суд у справі про смертельне ДТП (РБК-Україна)

Засідання призначене на 27 вересня на 12:00

Апеляційний суд Києва розгляне скаргу захисту на запобіжний захід Кирилу Островському, який на автомобілі Hummer збив дитину у Києві, 27 вересня. Про це в коментарі РБК-Україна повідомили в прес-службі Апеляційного суду.

"Нову дату розгляду апеляційної скарги по справі Кирила Островського призначено на 27 вересня на 12 годину", - повідомили в суді.

Нагадаємо, 24 липня в Печерському районі Києва Островський на смерть збив 10-річну дівчинку, яка переходила дорогу на пішохідному переході. Після наїзду водій іномарки зник з місця пригоди.

На минулому тижні засідання тривало 7 хвилин, прокурори на засідання не з’явились. Суд задовольнив заяву захисту про відвід одного із суддів колегії.

"Суд ухвалив задовольнити заяву про відвід судді і апеляційне провадження направити на визначення іншої колегії суддів", - повідомив суддя.

Адвокат Островського журналістам зазначила, що не дозволяє своєму підзахисному відповідати на питання преси. Вона сказала, що родина Островського спілкується із сім’єю загиблої дитини.