ua en ru

ДТП у Харкові: суд переніс засідання на 27 лютого

ДТП у Харкові: суд переніс засідання на 27 лютого Фото: Геннадій Дронов (YouTube screenshot)

Суд задовольнив клопотання однієї з постраждалих у ДТП у Харкові про участь у судовому процесі в режимі відеоконференції

Київський районний суд Харкова переніс засідання у справі про дорожньо-транспортну пригоду (ДТП) в Харкові на 27 лютого 2018 року. Про це повідомляє місцеве видання "МедіаПорт".

Як повідомляється, сьогодні, 19 лютого 2018 року, суд почав розглядати по суті справу про ДТП в Харкові, яка відбулася в центрі міста ввечері 18 жовтня 2017 року на вулиці Сумській. В результаті ДТП загинули 6 осіб, ще 5 постраждали.

"На першому засіданні по суті одна з потерпілих у справі Ганна Комар письмово попросила суд забезпечити її участь у процесі в режимі відеоконференції з залу Автозаводського районного суду м. Кременчук Полтавської області...Суд задовольнив клопотання Комар, зобов'язав Автозаводський суд Кременчука забезпечити режим відеоконференції і переніс засідання на 12.00 27 лютого", - йдеться в повідомленні.

Як повідомляється, Комар живе в Кременчуці і за станом здоров'я не може бути присутньою на засіданні суду в Харкові. Відзначається, що на судове засідання також не прийшли потерпілі Ігор Берченко і Оксана Євтєєва (Берченко).

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в ході засідання суду 7 лютого було продовжено арешт підозрюваним у справі про ДТП у Харкові Олені Зайцевій та Геннадію Дронову.