ua en ru

ДТП під Броварами: фото

ДТП під Броварами: фото Фото: ДТП під Броварами

Одна людина загинула, четверо перебувають у реанімації

В результаті ДТП під Броварами (Київська область), під час якого фура збила групу велосипедистів , загинув загинув 12-річний велосипедист, тренер і ще семеро дітей з різними ступенями тілесних ушкоджень доставлені в лікарню, повідомляє прес-служба поліції Київської області.

ДТП під Броварами сталося ввечері 1 вересня на 36-му кілометрі траси Київ-Чернігів, де спортсмени виїхали на тренування. Про події на своїй сторінці Facebook повідомив міністр молоді та спорту Ігор Жданов.

"Група велосипедистів Броварського вищого училища фізичної культури була збита фурою. Один спортсмен загинув, троє знаходяться в реанімації", - написав він.

За його словами, Міністерство молоді і спорту з МВС та обласною владою створює спеціальну комісію для розслідування всіх обставин події.

Пізніше поліція Київської повідомила подробиці ДТП під Броварами.

"В результаті ДТП 12-річний хлопчик від отриманих тілесних ушкоджень загинув на місці. 34-річний спортивний тренер і сім дітей з різними ступенями тілесних ушкоджень доставлені в лікарню. Четверо госпіталізовані в реанімаційне відділення", - йдеться в повідомленні.

За інформацією поліції, за кермом вантажівки перебував 22-річний громадянин іншої держави, він затриманий в порядку ст. 208 КПК України.

Вантажівка теж має іноземну реєстрацію. "Про даний факт правоохоронці одразу повідомили консула держави, де зареєстрований водій", - наголошується в повідомленні.