ua en ru

ДТП з бійцями "Азова": у лікарні Маріуполя помер пасажир таксі

ДТП з бійцями "Азова": у лікарні Маріуполя помер пасажир таксі Фото: ДТП в Маріуполі

Ще чотири людини отримали травми

В результаті ДТП в Маріуполі з участю бійців полку "Азов" в реанімації помер пасажир таксі, в ДАІ поки не підтвердили інформацію про п'ять постраждалих в аварії, передає місцеве видання 0629.com.ua.

За даними видання, в Маріуполі на перехресті в районі автовокзалу сталося ДТП - в автомобіль швидкої допомоги з увімкненими проблисковими маячками, врізався автомобіль "Ланос". За словами очевидців, бійці "Азова" були в стані алкогольного сп'яніння і забороняли фотографувати місце події.

За даними медиків в ДТП постраждали кілька людей. Повідомляється про одного загиблого. Ним виявився 25-річний пасажир таксі, який помер у реанімації від отриманих травм.

Також госпіталізована 20-річна пасажирка таксі і водій легкового автомобіля.

Крім того, травми отримав і водій медичного автомобіля, імовірно військовослужбовець.

Як передає видання, в ДАІ підтвердили інформацію про 5 постраждалих у цьому ДТП.

"Автомобіль "швидкої допомоги" під керуванням 36-річного бійця полку "Азов" віз з Широкиного до лікарні поранених військовослужбовців. "Швидка" рухалась на червоний сигнал світлофора з увімкненим проблисковим маячком синього кольору. В результаті ДТП постраждали водій та 30-річний пасажир "швидкої допомоги", а також 42-річний водій автомобіля "Деу Ланос" і два його пасажира", - зазначили в ДАІ.

За фактом ДТП порушено кримінальне провадження за попередньою кваліфікацією за ч. 1 ст. 286 "Порушення правил безпеки дорожнього руху особами, які керують транспортними засобами" Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, сьогодні повідомлялося, що в результаті обстрілу Широкиного поранено 4 бійця "Азова".