ua en ru

ДТП в Білій Церкві: двоє поліцейських загинули

ДТП в Білій Церкві: двоє поліцейських загинули Фото: ДТП в Білій Церкві

Чоловік в'їхав у автомобіль поліцейських

у Білій Церкві у результаті аварії загинули двоє патрульних поліцейських, а третій з важкими травмами знаходиться в лікарні. Про це йдеться в повідомленні прес-служби ГУНП в Київській області.

Як наголошується, 42-річний чоловік зіткнувся зі службовим автомобілем поліцейських, які їхали на виклик. В результаті ДТП двоє поліцейських загинули на місці події, і один у важкому стані перебуває в лікарні.

У результаті зіткнення двоє пасажирів-правоохоронців, 22-річний лейтенант поліції Андрій Яцура та 24-річний старший сержант поліції Михайло Корнієнко, загинули на місці пригоди. Ще один поліцейський, 23-річний старший лейтенант Родіон Совиженко, який був за кермом службового авто, з тілесними ушкодженнями доставлений в реанімаційне відділення місцевої лікарні.

Повідомляється, що працівники поліції встановили винуватця дорожньо-транспортної пригоди та затримали його. Ним виявився 42-річний громадянин України, який мав ознаки алкогольного сп'яніння.

ДТП в Білій Церкві: двоє поліцейських загинулиДТП в Білій Церкві: двоє поліцейських загинулиДТП в Білій Церкві: двоє поліцейських загинули

Фото: ДТП в Білій Церкві

Нагадаємо, раніше 1 вересня у Білій Церкві в результаті зіткнення трьох автомобілів постраждали 5 чоловік.