ua en ru

ДТП на автодорозі Київ-Чоп: 3 людини загинули, 4 - важко поранені

ДТП на автодорозі Київ-Чоп: 3 людини загинули, 4 - важко поранені Фото: у Рівненській області сталося ДТП

Мікроавтобус, здійснюючи обгін, зіткнувся з вантажівкою

Сьогодні вночі, 30 липня, на автодорозі Київ-Чоп сталося дорожньо-транспортна пригода (ДТП) біля села Грушвиця-3 (Рівненський район), в результаті чого три людини загинули, а четверо були тяжко травмовані. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Рівненської області.

При зіткненні мікроавтобуса сполученням "Київ-Броди" з вантажівкою одна людина померла на місці, двоє - в реанімаційному відділенні лікарні.


Як було встановлено слідством, 30-річний водій автомобіля Volkswagen Crafter, житель Тернопільської області, рухаючись з Києва до Львова і здійснюючи обгін, виїхав на смугу зустрічного руху, де зіткнувся з вантажівкою SCANIA R480 під керуванням 51-річного днепровчанина.

мікроавтобус Volkswagen Crafter зіткнувся з вантажівкою

Фото: мікроавтобус Volkswagen Crafter зіткнувся з вантажівкою

Один пасажир мікроавтобуса, 27-річний мешканець Бродів, загинув на місці аварії, ще двоє його пасажирів, житель Радивилова та Мелітополя (48 і 58 років відповідно) померли в реанімаціях Рівненської центральної та обласної клінічних лікарнях.

поліція встановлює кількість пасажирів мікроавтобуса, який потрапив у ДТП

Фото: поліція встановлює кількість пасажирів мікроавтобуса, який потрапив у ДТП

Четверо жителів Рівненщини і Львівщини госпіталізовані з важкими травмами в Рівненську обласну клінічну лікарні. Водій вантажівки не постраждав.

Правоохоронці встановлюють кількість пасажирів мікроавтобуса для подальшої ідентифікації учасників події.

За даним інцидентом порушено кримінальну справу.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Київській області в результаті ДТП на території Броварського району троє людей загинули і двоє травмовані.