ua en ru

ДТП під Києвом: 3 людини загинуло, 5 поранено

ДТП під Києвом: 3 людини загинуло, 5 поранено Фото: ДТП на 77 км автодороги Київ-Харків

Всі поранені госпіталізовані

Дорожньо-транспортна пригода (ДТП) сталася вчора, 23 червня, увечері, на 77 км автодороги Київ-Харків, на контрольному посту (КП) "Березань". Так, 3 людини загинули, 5 поранених, передає прес-служба ГУНП в Київській області.

"49-річний водій, керуючи автомобілем "Opel Combo" рухаючись в напрямку міста Харків, зупинився на узбіччі дороги біля КП "Березань", щоб дізнатися напрямок дороги у працівника поліції. Через кілька миттєвостей в іномарку на швидкості врізався автомобіль "Skoda Ockavia", який і скоїв наїзд на правоохоронця. За кермом "Skoda" перебував 34-річний житель Київської області", - наголошується в повідомленні.


Як зазначається, що внаслідок ДТП водій "Skoda Ockavia" та два його пасажири загинули на місці, ще один пасажир доставлений в реанімацію. Також госпіталізували водія автомобіля "Opel Combo" і двох його пасажирок. Співробітника поліції госпіталізували з діагнозом рвана рана обличчя та забій стегна.

ДТП під Києвом: 3 людини загинуло, 5 поранено
Фото: ДТП сталося біля КП "Березань"

На даний момент правоохоронці з'ясовують усі обставини ДТП. Відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України.

ДТП під Києвом: 3 людини загинуло, 5 поранено

Фото: в результаті ДТП загинули 3 людини, 5 поранених

Нагадаємо, раніше повідомлялося про ДТП в Києві на Петрівці, опубліковано відео.