ua en ru

У Донецькій області під час роботи на шахті загинув гірник

У Донецькій області під час роботи на шахті загинув гірник Фото: на Донбасі загинув гірник (Прокуратура Донецької області facebook.com)

Гірник загинув 22 серпня під час роботи

У Донецькій області під час роботи на шахті загинув гірник. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Донецької області в Facebook.

"Прокуратура з’ясовує обставини смертельного травмування гірника на шахті. У вівторок, 22 серпня, під час виконання робіт було травмовано гірника 1979 року народження. Працівник підрядної організації "Шахтне будівельно-монтажне управління №1" під час роботи на 130 пікеті блока 10 ПАТ "Шахтоуправління "Покровське" отримав смертельне травмування", - говориться в повідомленні.

На шахті працює слідчо-оперативна група, встановлюються обставини загибелі гірника.

"Вирішується питання щодо внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань з попередньою правовою кваліфікацією ч.2 ст. 272 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою). Процесуальне керівництво здійснюватиме Красноармійська місцева прокуратура", - заявили в прокуратурі.

Прокуратура з’ясовує обставини смертельного травмування гірника на шахті У вівторок, 22 серпня, під час виконання робі...

Опубліковано Прокуратура Донецької області 22 серпня 2017 р.

Нагадаємо, у лютому в Луганській області на захопленій бойовиками шахті також загинув гірник.