ua en ru

У Донецькій області в одному з кафе сталася стрілянина, є поранені

У Донецькій області в одному з кафе сталася стрілянина, є поранені Фото: стрілянина в кафе

Місцевий житель 1974 року народження отримав численні рани грудної клітини

У Великоновосілківському районі Донецької області у ніч на 12 березня 2017 року сталася стрілянина, наслідком якої стало поранення однієї людини. Про це повідомляє прес-служба обласної поліції.

"Уночі до поліції надійшло повідомлення з лікарні, що медики надали допомогу місцевому жителю з численними ранами грудної клітини. Попередньо встановлено, що невогнепальне поранення чоловік отримав у кафе в результаті стрілянини", - йдеться в повідомленні.

За даними правоохоронців, цієї ночі потерпілий, 1974 року народження, відпочивав у місцевому кафе, у той час інший відвідувач, 1992 року народження, здійснив постріли у кахельну підлогу, внаслідок чого плитка розлетілася, а її осколками було поранено потерпілого.

"Чоловіка було негайно доставлено до лікарні, де було підтверджено, що поранення спричинені осколками. Потерпілому надана медична допомога. Наразі його життю нічого не загрожує, він перебуває вдома", - доповіли у відомстві.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України. Досудове розслідування триває.

Нагадаємо, раніше в Одесі сталася стрілянина у підпільному казино на проспекті Академіка Глушка.