ua en ru

У Донецькій області чоловік із психічним захворюванням стріляв з гранатомета у дитячу амбулаторію

У Донецькій області чоловік із психічним захворюванням стріляв з гранатомета у дитячу амбулаторію Фото: вилучена зброя (mariupol-police.dn.ua)

За вказаним фактом відкрито кримінальну справу

У Донецькій області чоловік із психічним захворюванням стріляв з гранатомета у дитячу амбулаторію. Про це йдеться у повідомленні поліції Донецької області.

"Чоловік із психічним захворюванням вистрелив з ручної гранати у повітря, уламки якої пошкодили вікно дитячої амбулаторії. Постраждалих немає. За фактом проходять слідчі дії", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, до місцевої поліції із корпусом від гранати РПГ-22 в руках прийшов 47-річний місцевий мешканець. Чоловік повідомив, що пакет із вибуховим пристроєм знайшов на вулиці, він вистрілив гранату у повітря, а потім звернувся у поліцію. Після цього до поліції надійшло повідомлення про пошкодження віконної лудки у дитячій амбулаторії та знайдені уламки від снаряду.

Повідомляється, що чоловік має психічне захворювання та перебуває на обліку в місцевій психіатричній лікарні. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.263 Кримінального кодексу України (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами).

У Донецькій області чоловік із психічним захворюванням стріляв з гранатомета у дитячу амбулаторію

Фото: вилучена зброя (mariupol-police.dn.ua)

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у центрі Харкова поліція виявила гранату.