ua en ru

У Донецькій області в приватному домогосподарстві вибухнула граната, 3 загиблих

У Донецькій області в приватному домогосподарстві вибухнула граната, 3 загиблих Фото: ручна граната (flickr.com/securityserviceofukraine)

Ще 1 особу госпіталізовано до міської лікарні

У Донецькій області 6 серпня 2017 року на території приватного домоволодіння стався вибух, попередньо гранати, який призвів до загибелі щонайменше трьох людей. Про це повідомляє прес-центр Державної служби з надзвичайних ситуацій.

"У с. Дачне Мар'їнського району 6 серпня о 00:30 на подвір’ї приватного домогосподарства стався вибух ручної гранати, внаслідок чого загинуло 3 особи та 1 особу госпіталізовано до міської лікарні", - йдеться в повідомленні на сайті ДСНС.

За даними відомства, нині правоохоронні органи проводять розслідування цього інциденту.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Дніпрі ввечері 5 серпня 2017 року стався вибух у багатоповерхівці на вулиці Теплична, який спровокував пожежу. Внаслідок вибуху загинула щонайменше одна людина. Попередня причина трагедії - вибух гранати Ф-1, загиблим виявився господар квартири 1956 року народження. Крім того, за даними поліції, в момент вибуху в оселі перебувала жінка померлого, однак вона не постраждала.