ua en ru

У Донецькій області бойовики обстріляли житлові квартали Сухої Балки, загинув місцевий мешканець

У Донецькій області бойовики обстріляли житлові квартали Сухої Балки, загинув місцевий мешканець Фото: війна на Донбасі ("Інформаційний спротив")

Бойовики застосували "важку артилерію"

В Донецькій області бойовики обстріляли житлові квартали населеного пункту Суха Балка, в результаті чого загинув місцевий житель. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО Facebook.

"Так, в ніч з 14-го на 15-е червня, бойовики за напрямом Горлівки, застосувавши важку артилерію, ймовірно калібру 152 мм, обстріляли житлові квартали населеного пункту Суха Балка. Внаслідок прямого попадання великокаліберного снаряда в житловий будинок по вулиці Молодіжній загинув господар будинку - 52-річний чоловік", - йдеться в повідомленні.

Згідно з повідомленням, на цій же вулиці пошкоджені ще три житлових будинки. Також обірвані дроти лінії електропередачі, весь селище залишився без світла. Крім того, в населеному пункті перебито газову трубу і пошкоджено водонапірну вежу.

Терміново! НЗФ ОРДО обстріляли житлові квартали Сухої Балки. Один місцевий мешканець загинув Українська сторона СЦКК...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 14 червня 2017 р.

Нагадаємо, раніше прес-центр АТО повідомляв, що за минулу добу, 14 червня 2017 року, в зоні проведення антитерористичної операції (АТО) троє українських військовослужбовців отримали поранення.