ua en ru

У Донецькій обл. військовий застрелив двох товаришів по службі

У Донецькій обл. військовий застрелив двох товаришів по службі Фото: військові

Загиблими виявилися розвідники 72 бригади ЗСУ 1993 року народження

В одному з приміщень за місцем дислокації Збройних сил України (ЗСУ) у Волновасі Донецької області військовий застрелив двох товаришів по службі. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Донецької області.

Зазначається, що 6 вересня було знайдено трупи двох чоловіків з чисельними вогнепальними пораненнями. Загиблими виявилися розвідники 72 бригади ЗСУ 1993 року народження.

Наразі встановлено, що між трьома військовослужбовцями ЗСУ виник конфлікт, у результаті якого один з чоловіків 1987 року народження з автомата Калашнікова розстріляв двох своїх побратимів. Потерпілі отримали травми несумісні з життям. Правопорушник з місця злочину втік, проте через деякий час його місце знаходження вдалося встановити.

Повідомляється, що правопорушника затримано у порядку ст.208 КПК України. Вирішується питання щодо повідомлення йому про підозру у скоєні кримінального правопорушення передбаченого ч.2. ст.115 КК України (умисне вбивство двох або більше осіб), обрання запобіжного заходу, а також передачі справи до військової прокуратури.

Нагадаємо, 2 вересня близько 18:30 в розташуванні військової частини ЗСУ, що базуються в Артемівському районі Донецької області, військовослужбовець убив свого колегу 1981 року народження.