ua en ru

У Донецькій обл. шкільний автобус потрапив у ДТП, є постраждалі

У Донецькій обл. шкільний автобус потрапив у ДТП, є постраждалі Фото: ДТП

Водій легковика при обгоні допустив лобове зіткнення з автобусом з дітьми

У м. Соледар Артемівського району Донецької області сьогодні, 25 вересня, 07:30 шкільний автобус зіткнувся з автомобілем, в результаті ДТП постраждало 6 дорослих. Про це йдеться в повідомленні прес-служби управління ДАІ ГУМВС України в Донецькій області.

"25 вересня о 07:30 в р. Соледар Артемівського району по вул. Жовтнева автомобіль "Opel Vectra" здійснив зіткнення з автобусом, де їхали діти, в результаті чого постраждали 6 дорослих. Постраждалих серед дітей немає", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що водій автомобіля Opel Vectra при здійсненні маневру об'їзду автомобіля "ГАЗель", який стояв з включеним покажчиком повороту, не врахував дорожньої обстановки, не переконався в безпеці маневру та скоїв лобове зіткнення з шкільним автобусом "БАЗ", який в цей час віз дітей до школи.

В результаті ДТП постраждали водії автомобіля Opel Vectra та автобуса, чотири пасажири, які перебували в легковику. Діти не постраждали.

На місці аварії працює слідчо-оперативна група Артемівського МВ і співробітники ДАІ.

Факт внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за попередньою кваліфікацією ч. 1 ст. 286 "Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами" Кримінального кодексу України. Досудове розслідування триває.

Нагадаємо, напередодні автобус зі студентами перекинувся в Мексиці, близько 30 студентів отримали поранення.