ua en ru

У Донецькій обл. п'яний міліціонер влаштував ДТП, намагаючись втекти від ДАІ

У Донецькій обл. п'яний міліціонер влаштував ДТП, намагаючись втекти від ДАІ Фото: МВС

В результаті ДТП постраждали дві людини і сам співробітник органів

В смт Володарське Донецької області вчора, 26 жовтня, п'яний працівник міліції влаштував ДТП, намагаючись втекти від ДАІ і бійців батальйону "Сокіл". Про це йдеться в повідомленні прес-служби ГУМВС України в Донецькій області.

"Близько 22.00 в смт Володарське був зупинений автомобіль "БМВ", але водій не відреагував на вимогу правоохоронців і продовжив рух. Намагаючись втекти від міліції, він вчинив зіткнення з автомобілем "ВАЗ-21104". Чоловік і жінка, які перебували в автомобілі, а також сам винуватець ДТП отримали тілесні ушкодження. Водій "БМВ" перебував у стані алкогольного сп'яніння. Він виявився оперуповноваженим сектору карного розшуку Володарського РВ", - йдеться в повідомленні.

Крім того, встановлено, що номерні знаки автомобіля "БМВ" не відповідають даному транспортному засобу.

Порушника затримала мобільна група у складі працівників ДАІ, бійців спецпідрозділу МВС "Сокіл" і оперативного батальйону ГУМВС області. На нього було складено протокол за ст. 130 "Керування транспортними засобами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп'яніння" Кодексу України про адміністративні правопорушення. Стосовно міліціонера розпочато службову перевірку.

"Співробітник Володарського райвідділу міліції буде звільнений з органів внутрішніх справ. Щодо керівників підрозділу буде прийнято рішення про подальше проходження служби в ОВС", - зазначив начальник ГУМВС України в Донецькій області В'ячеслав Аброськін.

Нагадаємо, в жовтні правоохоронці затримали міліціонерів, причетних до смертельного ДТП у Вінницькій області.