ua en ru

У Донецькій обл. з-за нещасного випадку зі зброєю загинув військовий, - штаб АТО

У Донецькій обл. з-за нещасного випадку зі зброєю загинув військовий, - штаб АТО Фото: кажуть, стався нещасний випадок

У штабі АТО кажуть, що стався нещасний випадок

Поблизу населеного пункту Луганське Донецької обл. вчора загинув один військовослужбовець внаслідок порушення правил поводження зі зброєю. Про це РБК-Україна повідомив речник штабу Антитерористичної операції, майор Антон Миронович.

"Офіційна інформація виглядає наступним чином: вчора дійсно стався випадок, коли загинув один військовослужбовець поблизу населеного пункту Луганське. Цей прикрий випадок стався внаслідок порушення правил поводження зі зброєю", - сказав Миронович.

За його словами, зараз за цим фактом ведеться слідство, з'ясовуються причини і обставини.

Миронович зазначив, що це вже не перший такий випадок.

Разом з тим, журналіст Юрій Бутусов на своїй сторінці в соцмережі Facebook повідомив, що на курортній базі мобілізований військовослужбовець відкрив вогонь по своїм товаришам по службі.

"Кілька днів тому сталася трагедія на Славкурорті, про яку не можна не сказати. Мобілізований військовослужбовець аеромобільної бригади відкрив вогонь по своїм товаришам по службі. 3 людини загинули, 2 отримали поранення. Злочинця знищили на місці", - пише Бутусов.

Трагедия на СлавкурортеКлючевые проблемы дисциплины - проблемы комплектования. Несколько дней назад произошла трагедия...

Posted by Юрий Бутусов on 11 Июнь 2015 г.

На питання про цей випадок Миронович відповів: "Відносно того випадку, про який ви запитуєте, у нас такої інформації немає".

Нагадаємо, на минулу добу, у зоні АТО за добу загинули 2 українських військових, 13 поранені.