ua en ru

На Донбасі під час затримання групи дезертирів вбито трьох військових РФ, - розвідка

На Донбасі під час затримання групи дезертирів вбито трьох військових РФ, - розвідка Фото: бойовик на Донбасі (flickr.com/osce_smmu)

Семеро військових РФ було поранено

На Донбасі під час затримання групи військовослужбовців, які залишили передову позицію зі зброєю, вбито трьох і поранено семеро військових Збройних сил Російської Федерації. Про це повідомляє Головне управління розвідки Міністерства оборони України на своїй сторінці у соцмережі Facebook.

"У зв’язку з низьким рівнем морально-психологічного стану особового складу у з’єднаннях і частинах російських окупаційних військ продовжуються випадки грубого порушення військової дисципліни, що призводить до безповоротних та санітарних втрат. Зокрема, під час затримання групи військовослужбовців, які залишили передову позицію зі зброєю, вбито трьох і поранено семеро військовослужбовців окремого комендантського полку (Луганськ) та 4 окремої мотострілецької бригади (Алчевськ) 2 АК (Луганськ) ЗС РФ", - сказано у повідомленні.

Також повідомляється, що під час збройної сутички між особовим складом одного з підрозділів 3 окремої мотострілецької бригади (Горлівка) 1 АК (Донецьк) ЗС РФ та представниками т.зв. "правоохоронних органів ДНР" вбито одного військовослужбовця та двох "міліціонерів", ще п’ятеро учасників конфлікту отримали поранення.

altФото: скріншот

Нагадаємо, протягом 17 липня дванадцять військовослужбовців Збройних сил Російської Федерації самовільно залишили свої підрозділи на окупованому Донбасі.