ua en ru

На Донбасі при установці розтяжки з гранатою загинув п'яний російський військовий, - ГУР

На Донбасі при установці розтяжки з гранатою загинув п'яний російський військовий, - ГУР Фото: бойовики на Донбасі (strelkov.info)

Четверо військових РФ отримали тяжкі поранення

На Донбасі під час встановлення розтяжки у стані алкогольного сп’яніння з використанням гранати Ф-1 поблизу власної позиції загинув військовослужбовець Збройних сил Російської Федерації. Про це повідомляє Головне управління розвідки Міністерства оборони України на своїй сторінці у соцмережі Facebook.

"Під час встановлення розтяжки у стані алкогольного сп’яніння з використанням гранати Ф-1 поблизу власної позиції загинув військовослужбовець 9 окремого штурмового мотострілецького полку морської піхоти (Новоазовськ) 1 АК ЗС РФ, ще четверо отримали важкі поранення. Командування полку у доповіді вищому керівництву видало втрати особового складу як наслідок "обстрілу сил АТО", - вказано у повідомленні.

altФото: скріншот

Нагадаємо, на Донбасі під час затримання групи військовослужбовців, які залишили передову позицію зі зброєю, вбиті троє і поранені семеро військових Збройних сил Російської Федерації.