ua en ru

На Донбасі почастішали випадки ухилення від участі в боях з боку місцевих "військових"

На Донбасі почастішали випадки ухилення від участі в боях з боку місцевих "військових" Фото: бойовики на Донбасі (ednist.info)

На Донбасі зросла кількість випадків ухилення від участі в бойових діях військових РФ

На окупованому Донбасі почастішали випадки ухилення від участі в бойових діях з боку місцевих "військових". Про це йдеться у повідомленні прес-служби Головного управління розвідки Міністерства оборони України у Facebook.

"Зросла кількість випадків ухилення від участі в бойових діях військовослужбовців російських окупаційних військ, призваних з числа місцевих мешканців", - йдеться у повідомленні.

Обстановка у прикордонних з Україною районах та на тимчасово окупованих територіях Донецької і Луганської областей стано...

Опубліковано Головне управління розвідки Міністерства оборони України 22 червня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що через чутки про проведення "наступальних дій" сил антитерористичної операції (АТО) на Донбасі у лавах військовослужбовців Російської Федерації посилюються панічні настрої.

Крім того, через відсутність мотивації, зневажливе ставлення з боку військових РФ, які перебувають на керівних посадах, незадовільне фінансове та матеріальне забезпечення, що призводить до систематичного зловживання спиртними напоями та самовільного залишення бойових позицій, морально-психологічний стан особового складу військових РФ залишається низьким.