ua en ru

На Донбасі за добу загинув військовий, ще один отримав поранення, - штаб

На Донбасі за добу загинув військовий, ще один отримав поранення, - штаб Фото: українські військові (facebook.com/ato news)

Штаб АТО констатує зниження інтенсивності обстрілів на Донбасі

В зоні проведення антитерористичної операції (АТО) на Донбасі за минулу добу, 10 серпня 2017 року, загинув один український військовий, ще один отримав поранення. Про це йдеться в повідомленні прес-центру штабу АТО у Facebook.

Повідомляється, що за минулу добу в зоні АТО знизилася інтенсивність обстрілів позицій українських військових.

"Всього за минулу добу незаконні збройні формування 15 разів порушили перемир'я. В результаті обстрілу один наш військовий отримав поранення. Один український воїн загинув в результаті підриву на невідомому вибуховому пристрої біля селища Піски", - йдеться в повідомленні.

У штабі зазначили, що найбільш напружена ситуація вчора була на Луганському напрямку, де бойовики обстріляли з кулеметів опорні пункти в районі Станиці Луганської, а укріплення в Щасті обстріляли з зенітної установки. Крім того, ввечері, бойовики майже годину з мінометів і гранатометів обстрілювали укріплення в районі Кримського. На Приморському напрямку під гранатометний вогонь противника потрапили опорні пункти у Талаківці і Водяному.

#АТОподії Зведення прес-центру штабу АТО за 10.08.2017 року. У районі проведення АТО минула доба відзначилась зменшення...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 10 серпня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що бойовики на Донбасі обстріляли безпілотник спостерігачів ОБСЄ. У моніторинговій місії розцінили інцидент як ще одну спробу перешкодити роботі спостерігачів.