ua en ru

На Донбасі за добу загинув один військовий, - штаб АТО

На Донбасі за добу загинув один військовий, - штаб АТО Фото: українські військові (mil.gov.ua)

Штаб АТО заявляє про загострення ситуації на Приазов'ї

В зоні проведення антитерористичної операції на Донбасі в результаті бойових дій 20 листопада 2017 року загинув один український військовий. Про це йдеться в повідомленні прес-центру АТО в Facebook.

"За минулу добу окупанти 17 разів порушили перемир'я. У відповідь українські військовослужбовці 10 разів придушували вогневу активність противника. В результаті ворожих обстрілів 1 військовослужбовець сил АТО загинув", - йдеться в повідомленні.

Також повідомляється, що за добу загострилася ситуація на Приазов'ї, де противник з мінометів обстріляв Водяне, Павлопіль, Чермалик і Талаковку. Всього по укріплень цих чотирьох населених пунктів бойовики випустили майже 100 мін різних типів.

На Луганському напрямку противник вів вогонь з гранатометів в районі Новгородського, а також з великокаліберних кулеметів біля Новозванівки та Новоолександрівки.

#АТОподії #АТОречник #Donbas #spokesperson #statement Зведення Прес-центру штабу АТО за 20.11.2017 року Оперативна обст...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 20 листопад 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що ситуація в зоні АТО залишається складною, а бойовики здійснюють обстріли з забороненої зброї.