ua en ru

На Донбасі за добу загинув один військовий, ще четверо отримали поранення

На Донбасі за добу загинув один військовий, ще четверо отримали поранення Фото: українські військові (facebook.com/ato news)

Бойовики за добу 21 раз обстріляли українських військових

У зоні проведення операції Об'єднаних сил (ООС) на Донбасі за минулу добу загинув один український військовий, ще четверо отримали поранення. Про це йдеться в повідомленні прес-центру ООС у Facebook.

Повідомляється, що ситуація в районі проведення ООС залишається складною і характеризується застосуванням важкого озброєння проти українських військових. Бойові дії найбільш активно тривали на Кримському, Світлодарському, Авдіївському та Маріупольському напрямках.

За минулу добу противник 21 раз застосував заборонене мінськими домовленостями озброєння, в ході бойових дій четверо військових отримали поранення. Крім того, бойовики в черговий раз застосували по мирним жителям Зайцевого та Лоскутовки артилерію і міномети, снаряди потрапили в житлові будинки і господарські споруди.

"В ніч проти 9 травня активні оборонні дії тривали, один військовослужбовець Об'єднаних сил загинув", - додали в штабі ООС.

Ранкове зведення на 7.00 09 травня 2018 року За минулу добу, 8 травня, ситуація в районі проведення операції Об’єднаних...

Опубліковано Операція об'єднаних сил / Joint forces operation 8 травня 2018 р.

Нагадаємо, раніше українська розвідка назвала втрати бойовиків на Донбасі за добу.