ua en ru

На Донбасі за добу загинув один український військовий

На Донбасі за добу загинув один український військовий Фото: українські військові (flickr.com/ministryofdefenceua)

Також отримали поранення двоє військових

На Донбасі у районі проведення операції Об'єднаних сил внаслідок обстрілів з боку бойовиків 15 жовтня загинув один український військовий. Про це повідомляє РБК-Україна, посилаючись на прес-службу ООС.

Також внаслідок обстрілів з боку російських війск двоє військових отримали поранення. Як повідомляється, упродовж поточної доби російські окупаційні війська 9 разів порушили режим припинення вогню. При цьому озброєння, заборонене Мінськими домовленостями, не застосовувалося.

"Противник вів прицільний вогонь з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї. Російсько-окупаційні війська здійснювали обстріли позицій Об’єднаних сил в районі населених пунктів Кримське, Піски, Чермалик, Гнутове, Водяне та Лебединське", - йдеться у повідомленні.

Зведення станом на 18:00 15 жовтня 2018 року #ООС #операція_ОС #вечірнє_зведення Упродовж поточної доби російські...

Опубліковано Операція об'єднаних сил / Joint Forces Operation Понеділок, 15 жовтня 2018 р.

В ООС зазначили, що у разі загрози життю та здоров'ю особового складу командири приймали рішення на відкриття вогню у відповідь. Ситуація в районі проведення операції Об’єднаних сил залишається контрольованою.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що на Донбасі впродовж минулої доби, 14 жовтня, бойовики 23 рази відкривали вогонь по позиціям ЗСУ, троє військових отримали поранення.