ua en ru

На Донбасі за добу загинув один український військовий, ще троє поранені

На Донбасі за добу загинув один український військовий, ще троє поранені Ілюстративне фото (mil.gov.ua)

Бойовики за добу 37 разів відкривали вогонь по позиціях українських військових на Донбасі

Бойовики упродовж минулої доби, 15 жовтня, 37 раз обстріляли позиції українських військових у зоні проведення ООС, в результаті один український військовослужбовець загинув, ще троє отримали поранення. Про це передає РБК-Україна з посиланням на прес-службу операції Об'єднаних сил на сторінці Facebook.

Зокрема, під час обстрілу 9 разів було застосовано озброєння, заборонене мінськими домовленостями.

З гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї окупанти обстріляли українські позиції в районі населених пунктів Кримське, Катеринівка, Троїцьке, Луганське, Світлодарськ, Новолуганське, Південне, Авдіївка, Піски, Невельске, Мар'їнка, Березове, Степове, Старогнатівка, Чермалик, Павлопіль, Гнутово, Талаківка, Водяне, Лебединське та Широкіно

Позиції Об'єднаних сил в районі населених пунктів Троїцьке, Новолуганське і Талаківка ворог обстрілював з мінометів 120-го калібру, а по опорним пунктам біля Троїцького, Луганського, Світлодарська та Гнутового застосовував міномети калібру 82 мм. Захисників Троїцького і Водяного ворог обстріляв з БМП, а в Авдіївці відбулося бойове зіткнення.

"В ході бойових дій один військовослужбовець Об'єднаних сил загинув, троє отримали поранення", - йдеться в повідомленні.

За даними розвідки, двоє бойовиків за минулу добу були знищені і шестеро поранені.

З початку поточної доби супротивник з гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї тричі обстріляв позиції Об'єднаних сил поблизу населених пунктів Новозвановка, Піски і Павлопіль. Важке озброєння не застосовувалося.

Втрат серед особового складу Об'єднаних сил немає.

На Донбасі за добу загинув один український військовий, ще троє поранені

Нагадаємо, на Донбасі, в районі проведення операції Об'єднаних сил внаслідок обстрілу з боку бойовиків 15 жовтня загинув один український військовий.