ua en ru

На Донбасі конфлікт між бойовиками переріс у стрілянину, є загиблий і поранений, - розвідка

На Донбасі конфлікт між бойовиками переріс у стрілянину, є загиблий і поранений, - розвідка Фото: бойовики на Донбасі

Інцидент стався в районі Новоазовська Донецької області

В районі окупованого Новоазовська Донецької області суперечка між бойовиками переросла в стрілянину, в результаті якої загинула одна людина і ще одна отримала поранення. Про це йдеться в повідомленні Головного управління розвідки Міноборони України у Facebook.

"Суперечка між російськими військовими 9 окремого штурмового мотострілецького полку морської піхоти (Новоазовськ) 1 АК переросла в збройну стрілянину, в результаті один військовослужбовець загинув і один важко поранений", - йдеться в повідомленні.

Обстановка на тимчасово окупованих територіях Донецької і Луганської областей станом на 20 травня У з’єднаннях і части...

Опубліковано Головне управління розвідки Міністерства оборони України 20 травня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в районі окупованої Ясинуватої Донецької області стався вибух на блокпосту, в результаті якого загинули і отримали поранення до 20 проросійських бойовиків. За даними розвідки, бойовики порушили заходи безпеки в приміщенні для зберігання зброї і боєприпасів, вживали алкоголь і курили біля вибухонебезпечних предметів. Крім того, за даними розвідки, п'яні бойовики обстріляли свої передові позиції, в результаті чого важко поранені три людини.