ua en ru

На Донбасі п'яний російський військовий підірвався на розтяжці, - розвідка

На Донбасі п'яний російський військовий підірвався на розтяжці, - розвідка Фото: бойовики на Донбасі (mykolaivka-rada.gov.ua)

В одному з підрозділів військових РФ на Донбасі виявлено факти вживання наркотиків

На окупованому Донбасі внаслідок вживання алкоголю військовослужбовець Російської Федерації підірвався на розтяжці. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Головного управління розвідки Міністерства оборони України у Facebook.

"Внаслідок вживання алкогольних напоїв і порушення заходів безпеки в одному з підрозділів 9 окремого штурмового мотострілецького полку морської піхоти (Новоазовськ) 1 АК відбулась пожежа та підрив військовослужбовця на розтяжці гранати", - йдеться у повідомленні.

Крім того, повідомляється, що в одному з підрозділів військових РФ на Донбасі під час перевірки підлеглих підрозділів комісією зі складу бригади виявлено ряд недоліків та факти вживання наркотиків.

На Донбасі п'яний російський військовий підірвався на розтяжці, - розвідка

Фото: запис у Facebook Головного управління розвідки Міноборони

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що на Донбасі військовослужбовець 11 окремого мотострілецького полку Микола Мільченка на прізвисько "Біс" дезертирував з полку і взяв у заручниці місцеву мешканку, щоб в подальшому потрапити на територію РФ.