ua en ru

На Донбасі загинув ще один поранений під час обстрілу санітарного авто

На Донбасі загинув ще один поранений під час обстрілу санітарного авто Ілюстративне фото (ICRCorg)

Військовий медик помер від отриманих травм

Військовий медик, який був поранений при обстріл бойовиками санітарного автомобіля одного з підрозділів Об'єднаних сил, загинув. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на штаб операції Об'єднаних сил в Facebook.

Як повідомляється, військовий медик помер від отриманих травм.

Нагадаємо, 1 липня під час евакуації пораненого військовими медиками ОНС в районі села Водяне бойовики обстріляли санітарний автомобіль. В результаті прямого попадання протитанкової керованої ракети бойовиків один військовослужбовець загинув на місці. Ще двоє військовослужбовців операції Об'єднаних сил - отримали поранення. Як зазначалось, один з потерпілих знаходиться у важкому стані.

Раніше РБК-Україна повідомляло, що за добу 30 липня постраждалих і загиблих в результаті обстрілу бойовиків не було. Однак, незаконні формування Російської Федерації скоїли 23 обстрілу по позиціях українських військових.

Крім того, 30 червня спеціальна моніторингова місія ОБСЄ в Україні отримала повідомлення від незаконних збройних формувань так званої "Луганської народної республіки" про завершення розведення сил і засобів в районі Станиці Луганської.

27 червня українські військові підтвердили відведення сил з боку бойовиків. Таким чином тоді був виконаний перший етап відведення сил з околиць Станиці Луганської.