ua en ru

На Донеччині загинув один військовий, четверо поранені, - штаб АТО

На Донеччині загинув один військовий, четверо поранені, - штаб АТО Ілюструє фото: АТО на Донбасі (mil.gov.ua)

В зоні АТО зафіксовано 52 обстрілу позицій ВСУ

За минулу добу, 16 квітня, російсько-окупаційні війська в зоні АТО здійснили 52 обстрілу, в результаті чого загинув один український військовий. Про це інформує прес-центр штабу АТО Facebook.

Повідомляється, що троє українських військових поранено і один отримав бойове травмування. Постраждалі доставлені в лікувальні установи і їм надана медична допомога.

"На Луганському напрямку із забороненою 152 122 мм артилерії, а також мінометів калібру 82 мм і гранатометів бойовики вели вогонь по наших позиціях поблизу Погоди. Крім цього, агресор застосував озброєння БМП і гранатомети за українським укріплень під Луганським, гранатомети - неподалік Кримського, а з великокаліберні кулемети - в районі Станиці Луганської та Новолуганского", - інформує штаб.

Наголошується, що на Донецькому напрямку із заборонених 120 і 82 мм мінометів, озброєння БМП і великокаліберних кулеметів обстріляні захисники Пісків.

"З гранатометів різних систем і стрілецької зброї противник відкривав вогонь по захисникам Водяного, Мар'їнки, Верхнеторецком, Авдіївки, Шахти "Бутівка", Гнутово, Кам'янки, Новотроїцького та Широкіно... Агресор застосував бронетранспортери за нашими укріплень неподалік Водяної, озброєння БМП - близько Талаковки і Гнутово, великокаліберні кулемети - в районі Лебединського, Мар'їнки, Талаківка, Харчовики та Павлополя Також під обстріл зі стрілецької зброї потрапили захисники Невельського, Досвідченого, Лебединського, Гнутово і Талаківка, а поблизу Широкіно - вівся снайперський вогонь", - йдеться у повідомленні штабу.

#АТОподії #АТОречник #Donbas #spokesperson #statement Зведення Прес-центру штабу АТО за добу 16 квітня 2018...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 16 квітня 2018 р.

Нагадаємо, за три роки в АТО викрили понад 2 тис. бойовиків.