ua en ru

На Донбасі загинув грузинський офіцер-доброволець

На Донбасі загинув грузинський офіцер-доброволець Фото: АТО на Донбасі

Грузинський офіцер загинув в результаті попадання міни під селом Новолуганське

В зоні проведення антитерористичної операції (АТО) на Донбасі вчора, 11 травня 2017 року, загинув грузинський офіцер-доброволець Давид Сихарулідзе. Про це йдеться в повідомленні "Грузинського національного легіону" у Facebook.

"Ще один грузинський офіцер вчора поліг смертю хоробрих на Донбасі. Давид Сихарулідзе боровся з окупантами ще в Абхазії, в 1992-1993 році. Закінчив військову академію Грузії і військове училище Бундесверу в Німеччині. До 2015 року служив майором у грузинській армії, але звільнився, переїхав в Україну і пішов служити в "Айдар", - йдеться в повідомленні.

Як наголошується, грузинський офіцер загинув в результаті попадання міни під селом Новолуганське при виконанні бойового завдання. Військовому було 44 роки, у нього залишилася дружина і двоє дітей.

Ще один грузинський офіцер вчора поліг смертю хоробрих на Донбасі. Давид Сихарулідзе боровся з окупантами ще в Абхазії...

Опубліковано Грузинського Національний Легіон 12 травня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в зоні АТО на Донбасі за минулу добу, 11 травня 2017 року, в результаті бойових дій загинули двоє українських військовослужбовців, ще шість отримали поранення.