ua en ru

На Донбасі через неправильне поводження зі зброєю загинув сепаратист, 6 отримали поранення

На Донбасі через неправильне поводження зі зброєю загинув сепаратист, 6 отримали поранення Фото: бойовики

Небойові втрати серед особового складу бойовиків приховані командуванням

На тимчасово непідконтрольних Україні територіях Луганської області в результаті неправильного поводження зі зброєю загинув один бойовик, ще 6 отримали поранення. Про це повідомляє прес-служба Головного управління розвідки міністерства оборони України в Facebook.

"Внаслідок порушень правил поводження зі зброєю і боєприпасами військовослужбовцями підрозділів зі складу 2 окремої мотострілкової бригади (Луганськ) і 4 окремої мотострілкової бригади (Алчевськ) 2 АК загинув один і отримали поранення шестеро військовослужбовців", - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією розвідки, також виявлені численні випадки приховування командуванням небойових втрат серед особового складу формувань бойовиків в Донецькій і Луганській області.

Обстановка на тимчасово окупованих теріторіях Донецької і Луганської областей станом на 17 травня Представниками коміс...

Опубліковано Головне управління розвідки Міністерства оборони України 17 травня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що на тимчасово непідконтрольній Україні території Донецької області в результаті помилкового обстрілу власних позицій загинули 4 бойовика, 3 отримали поранення. Крім того, у згаданому полку виявлена прихована командуванням загибель військовослужбовця в результаті ножового поранення під час бійки з цивільною особою.