ua en ru

На Донбасі знайшли тіло зниклого полковника Нацгвардії, - МВС

На Донбасі знайшли тіло зниклого полковника Нацгвардії, - МВС Фото: Олександр Бойко (twitter.com/Artem_Shewa)

Його доставили до Сєвєродонецька

На Донбасі знайшли тіло загиблого полковника Національної гвардії України Олександра Бойка, зниклого 3 червня 2017 року під час бойового завдання під Попасною. Його доставили до Сєвєродонецька, повідомляє речник Міністерства внутрішніх справ Артем Шевченко у своєму Twitter.

"Після довгих пошуків тіло вбитого 3 червня в бою під Попасною полковника спецназу Нацгвардії Олександра Бойка доставлено в Сєвєродонецьк", - заявив Шевченко.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в зоні антитерористичної операції пропав безвісти командир розвідувальної групи окремого загону спецпризначення "Вега-Захід" 50-го полку Нацгвардії полковник Олександр Бойко.

Світлана Бойко, дружина військового, після зникнення чоловіка запевняла, що він живий і перебуває в колонії в ОРДЛО. Своєю чергою у Збройних силах України 20 червня заявили, що Бойко загинув.

"Спецгрупа під командуванням 35-річного Олександра Бойка, за попередніми даними, потрапила в засідку поблизу Золотого Луганської області. Під час обстрілу командир розвідки дістав численні поранення. І вже понад 10 днів від Олександра немає ніякої звістки", - заявляли в ЗСУ.