ua en ru

На Донбасі ліквідовано двох бойовиків, - розвідка

На Донбасі ліквідовано двох бойовиків, - розвідка Ілюстративне фото (facebook.com/abazia)

На Донбасі знищено двох та поранено трьох бойовиків

На Донбасі в районі проведення операції Об'єднаних сил (ООС) українські військовослужбовці ліквідували двох бойовиків. Про це повідомила українська розвідка, передає штаб ООС у Facebook.

"За даними розвідки, знищено двох та поранено трьох окупантів", - йдеться у повідомленні.

Також зазначається, що російсько-окупаційні війська вкотре порушили режим тиші поблизу населеного пункту Станиця Луганська, аби на цій ділянці не відбулось розведення військ згідно з досягнутими раніше домовленостями.

Так, по опорному пункту українських військових бойовики відкрили вогонь з крупнокаліберного кулемету та автоматичного гранатомету. Українські військові завчасно розвідали вогневі точки противника, тож командир опорного пункту скерував по них зосереджувальний вогонь у відповідь на обстріли.

"Діючи відповідно до обстановки, підлеглі командира влучним вогнем зі стрілецької зброї знищили кулеметний розрахунок окупантів та змусили противника припинити обстріл", - повідомили в ООС.

Нагадаємо, командувач Об'єднаних сил Сергій Наєв під час офіційної робочої зустрічі з президентом Естонії Керсті Кальюлайд повідомив що, із початку проведення ООС російсько-окупаційні війська 21 раз обстрілювали населені пункти на Донбасі.