ua en ru

На Донбасі комбати бойовиків збагачуються за рахунок "мертвих душ", - розвідка

На Донбасі комбати бойовиків збагачуються за рахунок "мертвих душ", - розвідка Фото: бойовики на Донбасі

На посадах рядового та сержантського складу значаться сотні "мертвих душ"

У підрозділах рядового і сержантського складу бойовиків на Донбасі значаться сотні "мертвих душ", яких командири батальйонів використовують для власного збагачення . Про це повідомляє Головне управління розвідки Міністерства оборони України у Facebook.

"У 7 окремої мотострілецької бригади (Брянка) 2 АК виявлені факти утримання в підрозділах на посадах рядового та сержантського складу до сотні так званих "мертвих душ". За обліковими документами, вважаються дезертири і зниклі без вести військовослужбовці, що дозволяє командирам батальйонів бригади отримувати розрахована на них грошове забезпечення, списувати за їх рахунок поточний продовольче, речове та інші види військового майна і продавати його в цілях власного збагачення", - йдеться в повідомленні.

Обстановка на тимчасово окупованих теріторіях Донецької та Луганської областей станом на 15 квітня Комісії російського...

Опубліковано Головне управління розвідки Міністерства оборони України 15 квітня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в одному з полків бойовиків на Донбасі встановлені масові факти розкрадання боєприпасів і озброєння. Також були встановлені численні махінації тилових служб полку із закупівлею продуктів харчування.