ua en ru

На Донбасі командир військових РФ розстріляв підлеглого, - розвідка

На Донбасі командир військових РФ розстріляв підлеглого, - розвідка Фото: бойовики на Донбасі (twitter.com/borisich_glass)

Командир розстріляв підлеглого з причини особистої неприязні

На окупованому Донбасі командир військовослужбовців Російської Федерації розстріляв підлеглого. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Головного управління розвідки Міністерства оборони України у Facebook.

Як зазначається, незважаючи на зусилля російського командування на Донбасі щодо покращення стану справ, у частинах і з’єднаннях окупаційних військ продовжуються випадки грубих порушень військової дисципліни, дезертирства та інших правопорушень і злочинних дій.

"10 вересня ц.р. командир одного з підрозділів 9 окремого штурмового мотострілецького полку морської піхоти з причини особистої неприязні розстріляв підлеглого військовослужбовця", - йдеться у повідомленні.

Обстановка на тимчасово окупованих територіях Донецької і Луганської областей з 12 по 18 вересня ц.р. Командування Збр...

Опубліковано Головне управління розвідки Міністерства оборони України 19 вересня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у підконтрольних самопроголошеній "Донецькій народній республіці" районах почали розслідувати самовільне відкриття вогню бойовиками. Зокрема, у розпорядженні штабу "1-го АК ДНР" діє заборона на відкриття вогню без відповідних наказів органів управління. Відзначається, що даний порядок регулярно порушують як рядові військовослужбовці, так і командири окремих підрозділів.