ua en ru

На Донбасі за день загинув український військовий

На Донбасі за день загинув український військовий Ілюстративне фото (mil.gov.ua)

Ще двоє військових отримали поранення

На Донбасі за день, 15 лютого, бойовики обстріляли позиції українських військ вісім разів, в результаті обстрілів один військовослужбовець Об'єднаних сил загинув і двоє отримали поранення. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на прес-центр ООС.

Повідомляється, що п'ять разів бойовики застосовували заборонене мінськими домовленостями озброєння.

В смузі дій оперативно-тактичної групи "Схід" окупанти двічі обстріляли позиції наших захисників із протитанкового ракетного комплексу в районі міста Мар'їнка, з мінометів калібру 120 мм - поблизу населеного пункту Кам'янка.

В смузі дій оперативно-тактичної угруповання "Північ" противник обстріляв українських захисників шість раз з мінометів калібру 120 мм - в районі населеного пункту Новоолександрівка, з мінометів калібру 82 мм - поблизу селища Нижнє, з мінометів калібру 82 мм - поблизу селища Золоте-1; з мінометів калібру 82 мм - в районі населеного пункту Хутір Вільний, з станкових гранатометів різних систем і зенітної установки ЗУ-23-2 - біля селища Золоте-4; з станкових протитанкових гранатометів і великокаліберних кулеметів - у районі міста Папасная

Внаслідок обстрілів бойовиків один військовослужбовець Об'єднаних сил загинув і двоє отримали поранення.

Нагадаємо, з початку доби, 15 лютого, на Донбасі, в зоні проведення Операції об'єднаних сил один український військовослужбовець загинув, а двоє були поранені.