ua en ru

На Донбасі бойовик жорстоко побив місцеву мешканку за відмову підкоритися, - розвідка

На Донбасі бойовик жорстоко побив місцеву мешканку за відмову підкоритися, - розвідка Фото: бойовики на Донбасі

Також затримали 4 п'яних бойовиків, які намагалися пограбувати магазин

На Донбасі бойовик жорстоко побив місцеву жительку, яка відмовилася йому підкоритися. Про це повідомляє Головне управління розвідки Міністерства оборони України у Facebook.

"Так, військовослужбовець 9 окремого штурмового мотострілецького полку морської піхоти (Новоазовськ) 1 АК ЗС РФ, перебуваючи в патрулі, жорстоко побив місцеву жительку, яка відмовилася підкорятися "захиснику", - йдеться в повідомленні.

Крім того, військова комендатура затримала 4 бойовиків, які в стані алкогольного сп'яніння покинули позиції і намагалися пограбувати магазин.

"Військовою комендатурою 2 АК були затримані четверо військовослужбовців 7 окремої мотострілкової бригади (Брянка) 2 АК, які перебуваючи в стані алкогольного сп'яніння, залишили позиції і намагалися пограбувати магазин", - повідомляє розвідка.

Обстановка на тимчасово окупованих теріторіях Донецької та Луганської областей станом на 17 квітня Незважаючи на святк...

Опубліковано Головне управління розвідки Міністерства оборони України 17 квітня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що на Донбасі бойовики в стані алкогольного сп'яніння намагалися конфіскувати наркотики у місцевого жителя Дебальцеве (Донецька область).