ua en ru

"Донбас" повідомив про загибель одного і пораненні 2 бійців у вчорашніх боях під Широкіно

"Донбас" повідомив про загибель одного і пораненні 2 бійців у вчорашніх боях під Широкіно Фото: у боях під Широкіно поранені бійці АТО

Поранені бійці з позивними "Скай" і "Окунь"

В результаті бою в Широкіно Донецької області вчора, 24 травня, загинув один боєць батальйону "Донбас", ще двоє отримали поранення. Про це йдеться в повідомленні батальйону на Facebook.

"Вчора весь вечір і півночі йшов запеклий бій в Широкіно. Батальйон "Донбас" утримав зайняті позиції ціною життя одного бійця. Ще двоє поранених", - йдеться в повідомленні.

"Донбас" повідомив, що в результаті вчорашніх боїв поранили бійців з позивними "Скай" і "Окунь".

"У "Ская" серйозні рани, багато ударів, йому сильно потрощило п'яту, кістка, під питанням ампутація стопи. Лікарі роблять все, щоб врятувати ногу. "Окунь" отримав легку контузію, численні рани та забої", - йдеться в повідомленні батальйону.

При цьому в батальйоні відзначили, що українським військовим вдалося відбити атаку бойовиків, знищивши значну кількість техніки і живої сили.

Вчера весь вечер и полночи шел ожесточенный бой в Широкино. Батальон "Донбасс" удержал занятые позиции ценой жизни одног...

Posted by Батальон спеціального призначення НГУ "Донбас" on 24 Май 2015 г.

Нагадаємо, ще вчора полк "Азов" повідомляв, що в Широкіно в результаті обстрілу загинув боєць "Донбасу", ще один поранений.

Пізніше прес-офіцер сектору "М" Дмитро Горбунов заявив, що при обстрілі села Широкіно Донецької області вчора були поранені два бійці Національної гвардії України.