ua en ru

В Дніпропетровській області через отруєння алкоголем загинула одна людина, ще 7 в лікарні

В Дніпропетровській області через отруєння алкоголем загинула одна людина, ще 7 в лікарні Фото: отруєння алкоголем зафіксовано в Дніпропетровській області

Всі вони придбали алкоголь у місцевого мешканця, який придбав його у Запоріжжі

В Дніпропетровській області через отруєння алкоголем загинула одна людина, ще 7 в лікарні. Про це йдеться у повідомленні прес-служби прокуратури Дніпропетровської області.

Як повідомляється, 6 жовтня 2016 року до лікарні с. Катьощине з діагнозом отруєння сурогатним алкоголем звернувся громадянин, який через декілька годин помер. Того ж дня зі схожим діагнозом до лікарні потрапило ще 7 осіб.

Правоохоронці встановили, що всі вони придбали алкоголь у місцевого мешканця, який придбав його у Запоріжжі для подальшої незаконної реалізації.

"Криворізькою місцевою прокуратурою №1 здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні розпочатому за ч.3 ст.204 КК України (незаконне виготовлення, зберігання, збут підакцизних товарів, що призвело до отруєння людей)", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що наразі обох продавців сурогатного алкоголю затримано, їм повідомлено про підозру у скоєнні вказаного злочину. Досудове розслідування триває.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що число постраждалих від отруєння сурогатним алкоголем досягло 114 осіб.