ua en ru

У Дніпропетровській області невідомі напали на комісію міськради

У Дніпропетровській області невідомі напали на комісію міськради Фото: у Дніпропетровській області невідомі напали на комісію міськради

В результаті в автомобілі комісії були пошкоджені 2 колеса і розбите скло, люди не постраждали

У Дніпропетровській області невідомі в масках напали на комісію міської ради, яка перевіряє якість прибирання снігу на вулицях та прибудинкових територіях в Дніпрі. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Дніпропетровської області.

За словами членів комісії, невідомі на автомобілі Toyota Land Cruiser переслідували їх службовий мікроавтобус від самої будівлі міськради.

Пізніше з Toyota вийшли люди, які почали трощити машину комісії. В результаті в автомобілі були пошкоджені 2 колеса і розбите скло. Люди не постраждали.

Поліція встановила місцезнаходження автомобіля і допитала власники транспортного засобу.

У свою чергу міський голова Дніпра Борис Філатов написав на своїй сторінці в Facebook, що ситуація з бандитизмом у місті почала виходити з-під контролю.

"По місту абсолютно відкрито, за мовчазного сприяння "правоохоронців", пересуваються люди в масках, які б'ють комунальників і громлять техніку", - зазначив Філатов.

До вечора очікується прибуття ще близько 300 "титушек" з Кривого Рогу і Запоріжжя", - підкреслив мер Дніпра, закликавши міністра внутрішніх справ Арсена Авакова та генерального прокурора Юрія Луценка відреагувати на ситуацію.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Тернопільській області невідомі напали на будівлю суду.