ua en ru

У Дніпропетровську СБУ затримала вбивцю, якого розшукував Інтерпол

У Дніпропетровську СБУ затримала вбивцю, якого розшукував Інтерпол Фото: співробітники СБУ повідомили в Інтерпол про затримання зловмисника

Неодноразово судимого уродженця Дагестану розшукують за вбивство і підпал торгового центру

У Дніпропетровську співробітники Служба безпеки України затримали неодноразово судимого уродженця Дагестану, якого розшукував Інтерпол за вбивство і підпал торгового центру в місті Ухта (РФ). Тоді загинули 25 осіб і 11 отримали травми. Про це повідомляє прес-служба СБУ.

"Громадянин Росії незаконно перетнув державний кордон України в лютому 2016 року за підробленим українським паспортом. На фальшивий документ він встиг отримати посвідчення водія і намагався отримати закордонний паспорт", - йдеться в повідомленні.

Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 358 (підробка документів) Кримінального кодексу України. Тривають невідкладні слідчі дії щодо встановлення всіх причетних до злочину.

Про затримання зловмисника повідомлено в Інтерпол.

Нагадаємо, 16 березня у Вінниці співробітники служби безпеки України затримали члена міжнародної терористичної організації "Фронт ан-Нусра", який протягом 2012 - 2014 років брав участь у бойових діях на території Сирії.