ua en ru

У Дніпрі сталася ДТП за участю поліцейських, є загиблий

У Дніпрі сталася ДТП за участю поліцейських, є загиблий Фото: місце ДТП (Національна поліція - Дніпропетровська область facebook.com)

У службовому авто правоохоронців знаходився заступник начальника ГУНП в Дніпропетровській області

У Дніпрі 24 вересня сталася дорожньо-транспортна пригода за участю службового автомобіля поліції. Про це повідомила прес-служба поліції Дніпропетровської області у Facebook.

"ДТП сталося 24 вересня о 9:10 на вулиці Панаса Мирного в Дніпрі. На заокругленій ділянці дороги, не впоравшись з керуванням, водій автомобіля Chevrolet Aveo виїхав на смугу зустрічного руху та у районі будинку № 13 зіткнувся зі службовим автомобілем BMW X5. Внаслідок зіткнення водій Chevrolet Aveo, 1980 року народження, від отриманих травм помер в лікарні", - говориться в повідомленні.

У момент зіткнення в службовому автомобілі знаходилися два співробітника Головного управління Нацполіції в Дніпропетровській області: за кермом - поліцейський-водій взводу № 1 роти № 8 та пасажир - заступник начальника управління поліції регіону. Обидва доставлені до лікарні.

За словами свідків, Chevrolet Aveo рухався з перевищенням швидкості. За попередніми даними, водій був тверезим.

За фактом дорожньо-транспортної пригоди за участю службового автомобілю поліція відкрила кримінальне провадження. ДТП ст...

Опубліковано Національна поліція - Дніпропетровська область 24 вересня 2017 р.

Нагадаємо, 24 вересня в ДТП в Житомирській області одна людина загинула.