ua en ru

У Дніпрі в перестрілці загинув чоловік

У Дніпрі в перестрілці загинув чоловік Фото: перестрілка (forum.guns)

Другий учасник перестрілки доставлений в лікарню з пораненням

Вчора ввечері в приватному секторі міста Дніпра сталася перестрілка, в якій загинув один чоловік, ще один отримав поранення. Про це повідомляє прес-служба поліції Дніпропетровської області.

Як повідомили правоохоронцям сусіди, вони самостійно намагалися затримати чоловіка, який, на їхню думку, намагався скоїти крадіжку. В результаті один з сусідів від кульового поранення помер на місці, а інший з простреленою ногою доставлений в лікарню.

Стрілянина сталася 22 червня близько 22 години вечора на вул. Хорольської. Сусіди знали, що господар приватного будинку перебуває на заробітках. Тому коли побачили у дворі невідомого чоловіка, вирішили, що він намагається обікрасти будинок.

Вони спробували зупинити злодія, проте не врахували, що той озброєний стартовим пістолетом. В результаті стрілянини одну людину поранили в голову, іншому стрілець влучив у ногу. На місці події поліцейські вилучили пістолет і дві гільзи. Деталі пригоди зараз з'ясовують оперативники і слідчі.
Відомості за даним фактом внесено до ЄРДР по 1 ч. ст. 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство).

Нагадаємо, раніше в Конотопі Сумської області депутат обласної ради Сергій Демеха відкрив стрілянину по людям на вулиці.